Aloe MSM Gel Forever

 
Aloe MSM Gel

Aloe MSM Gel

Aloe MSM Gel

Aloe MSM Gel. Pentru alinarea durerilor articulare in orice moment. Contine Metil-Sulfonil-Metan, o forma de sulf organic.
Daca doriti calmarea rapida a durerilor, folositi cu incredere Aloe MSM Gel. MSM reprezinta abrevierea pentru Metil-Sulfonil-Metan, o forma de sulf organic, prezent in majoritatea organismelor vii. Sulful, al treilea element important al organismului - ocupa o pozitie cheie pentru cartilaj si pentru tesutul conjunctiv ce intra in alcatuirea articulatiilor.
Un alt ingredient-cheie al acestui produs este reprezentat de gelul stabilizat de Aloe Vera. In Aloe MSM Gel se combina calitatile acestor componente cu cele ale extractelor vegetale si ale altor ingredienti renumiti pentru alinarea suferintelor.

CONTINUT:

- 118 ml

MOD DE UTILIZARE:

- Se aplica un strat generos de produs la nivelul zonei dureroase, masandu-se usor pana la perfecta patrundere in piele. Se va evita contactul cu ochii. In cazul contactului accidental cu ochii, se recomanda clatire abundenta cu apa, timp de cateva minute. Aplicarea produsului poate fi repetata la nevoie.

CODUL PRODUSULUI Aloe MSM Gel: 205


PRET CONSUMATOR:

- 25.98 Euro

PRET REDUS(-15%):

- 22.08 Euro (pentru comenzi mai mari de 62 Euro)Da "Like" acestei pagini pentru a primi pe e-mail un catalog Forever

Cumpara produse aloe vera la pret redusCumpara la PRETUL de DISTRIBUITOR. De ce sa cumperi produse Forever la PRETUL DE CONSUMATOR cand poti FOARTE SIMPLU sa le cumperi la PRETUL REDUS??? Alege-ti produse Forever in valoare de minim 50 Euro + TVA (62 Euro inclusiv TVA) si automat cumperi la PRETUL REDUS beneficiind de reducerea de 15% oferita de Forever Living Products. Si in plus, poti incepe imediat sa-ti dezvolti propria afacere cu produse aloe vera Forever Living Products. ATENTIE: NU CAUTAM AGENTI DE VANZARE SAU DISTRIBUITORI. MAI MULTE DETALII PE WWW.AFACEREA-FOREVER.RO
In cazul in care doriti informatii suplimentare despre Aloe MSM Gel sau despre alte produse Forever Living Products ne puteti contacta la 0733.048.538 / 0742.332.065 sau office@aloeverainfo.ro

Aloe MSM GelProdusele Forever Living Products din Aloe Vera au urmatoarele caracteristici:

Produsele Forever Living NU pot fi considerate medicamente, NU au efecte secundare deoarece SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica si NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Dintre toate aceste produse Forever Living Products se desprinde ca popularitate Aloe Vera Gel care are la baza gelul stabilizat de aloe vera - Forever Living Products este lider mondial in aloe vera - Produsele Forever Living au o valabilitate de 4 ani si sunt Avizate de Ministerul Sanatatii din Romania - Aceste produse Forever se distribuie in sistem MLM- Aceste produse Forever detin mai multe certificari prin care li se atesta calitatea.